benalmadena

Spanien efter sommer

Remote-arbejde tiltaler mig – faktisk så meget at jeg sammen med min kæreste har besluttet at købe en one-way ticket til Malaga fra sep 2021.

Vi har fundet en skøn lejlighed, med vandkig, stor altan, lukket community og ikke mindst et kontor.

Jeg tror covid19 har været en øjenåbner for mange i forhold til den daglige arbejdsgang. Det der hjemmearbejde er måske slet ikke så dumt? Og måske handler det mere om at finde en balance, og ikke gøre det til en enten eller løsning.

Selvom mit arbejde kan udføres 100% online, er der alligevel flere der har spurgt..

Jamen hvad så med Meresalg Marketing? Men hvad så?

Alt er som det plejer, mit professionelle fokus ændres ikke, tværtimod tilpasser jeg bare rammerne og hverdagen til det som tiltaler mig. Dermed ikke sagt, at alle skal rejse til Sydspanien, men at man gør det som er rigtigt for en selv.

Vi beholder naturligvis stadigvæk vores kontor på Dalbygade 40b i Kolding.

Sååå hola til MS-syd… jeg glæder mig! 🙋‍♂️🌞